Hästmassage

Under   tävling märker jag att hästen inte rör sig som den ska, att den har en rörelsestörning på höger bakben.  Är lite osäker på var det sitter och kontaktar Nina. Hon tittar först på hur hästen rör sig i skritt och trav och sen tar vi in hästen i stallet där hon känner igenom muskulaturen. Därefter masserar hon.

Nina var väldigt duktig på att förklara vad hon tittade på och beskriva vad som var fel. Hon var väldigt duktig på att lugna hästen så att den också kände sig trygg med situationen. Jag är jättenöjd med hjälpen som jag fick och rekommenderar Ninas behandlingar till alla som har häst. 

    

Marina

 

             

Vår Irish Cob var plötsligt lite stel i vänster bakben och vi bad Nina om hjälp. Nina tittade på hur han rörde sig och masserade honom därefter. Under behandlingen stod han och tyckte det var väldigt skönt. Dagen efter massagen tyckte vi att han rörde sig bättre, efter ytterligare någon dag var han som vanligt och han har inte uppvisat någon stelhet sedan dess. Jag tror massagen gjorde susen!

 

Jenni LH

 

 

Det har varit mycket givande för min häst att få massage. Ett bra tecken tycker jag är när man har en stressad häst från början, men som slappnar av och nästan somnar under tiden som han får massage. Har upplevt att min häst är mjukare på ridbanan efter att han fått behandlingen.

 

Lisa

 

Equine Touch

Jag fick hem en 17-årig ponny som länge gått med ryggproblem på grund av felanpassad sadel. Vi provade det mesta, men på grund av smärta fungerade ej vanlig massage. Jag hittade då Nina Lundmark som just startat sin utbildning i Equine Touch. Det lät mer flummigt än givande, men jag var villig att prova allt. 3 behandlingar och jag har nu en gladare och mindre stel häst. Fortfarande har vi en bit kvar men jag vet vem jag ringer, och vem jag rekommenderar.

Tack Nina!

 

Mimmi och Ida-Bella

 

 

Kul att se resultat efter få behandlingar. Mycket nöjd! Trevligt med en behandlare som tar sig ordentlig tid för att utföra behandlingen, ingen stress och väldigt noga. Kommer helt klart att anlita Nina fler gånger.

 

Jenny Holmberg Pettersson